Elke Bruyneel

Ademcoaching
Lichaamsgerichte coaching

elke@yidong.be

+32 498 85 14 63

Mijn interesse voor het menselijk lichaam en alles wat er in onze cellen wordt opgeslagen is gegroeid via mijn job als zangeres en zangdocente. Mijn persoonlijke zoektocht naar een vrij lichaam, een vrije stem en uiteindelijk ook het vrije ademen heeft mij veel gebracht. Ik ben bekend met de diepten van een emotioneel proces, het ontladen van je lichaam en ben gewoon om daarin aanwezig te blijven. Tijdens een ademsessie laat ik je lichaam vertellen. Het mooie hieraan is dat een lichaam nooit liegt en ons altijd net datgene toont waar we klaar voor zijn.

De wijsheid van ons lichaam en de kracht van adem is zo waardevol! Je bevrijden van oude patronen, opgeslagen trauma, ballast en ruis in je dagelijkse leven is goud waard! Gun jezelf het cadeau van heling en transformatie en leef vanuit je pure kracht en energie.

De waarden van waaruit ik werk zijn: zorgzaamheid, warmte, veiligheid, rust en een oprecht contact met de ander.

 

Info:

  • Afgestudeerd als ademcoach bij Annette Weers opleidingen in 2020
  • 4 jaar intensief Alexandertechniek (individuele sessies)
  • 2 jaar intensief Lichtenberger methode oa Het Zomerhuis in Den Haag, bij Ingrid Voerman
  • Meerdaagse vorming in Spierkettingen, methode Niek Brouwer.

Naast mijn job als ademcoach en lichaamsgerichte coaching ben ik eveneens freelance zangeres en werk ik als zangdocente aan het MUDA, kunsthumaniora te Evergem.

Therapieën

Tijdens een sessie lichaamsgerichte coaching krijg je meer inzicht in hoe jouw lichaam zichzelf draagt en welke (overbodige) spanning dat je met je mee draagt. Dit zijn soms oude patronen opgeslagen in je lichaam vanuit onze jeugd. Dingen die we misschien met ons hoofd geplaatst hebben maar waarin ons lichaam nog niet gevolgd is. Of misschien zijn het huidige patronen waarvan het deugd zou doen om je er bewust van te worden. Het is een weg naar meer comfort in je eigen lijf, meer ontspanning en een completer gevoel.

Loading...