Yang Tsoe Tsan

Tai Chi & Qigong

tsoetsan@yidong.be

+32 477 99 86 69

Vanuit mijn roots is tai chi en qigong geen ongekend gegeven. Gezondheid en bewegen heeft altijd mijn aandacht getrokken. Jaren geleden ben ik zelf zwaar ziek geworden, dit heeft mij verder doen verdiepen in deze materie om mijn zelfregulerend systeem te herstellen.

Door jarenlange opleidingen van qigong, tai chi, meditatie en retraites te volgen zowel in het binnenland als buitenland bracht het mij tot waar ik nu sta. Nog steeds blijf ik mij bijscholen om zo de kwaliteit te behouden en verder te evolueren.

Deze Oosterse bewegingsleer verbind je terug met jezelf zowel fysiek als mentaal waardoor je je natuurlijke zijn terugvindt.

 

Opleidingen:

  • 4jr. Qigong bij Carsten Donhke, Hamburg/Brussel
  • 8jr. Tai chi bij Master Sheng Yi en Mehdi Michiels België
  • 1jr. TCG (OTCG)
  • 1jr. Fitness instructeur ( Syntra )

Therapieën

Loading...